
Cafe de Rode Leeuw
Walingsdijk 4 * 1645 RN Ursem info@rodeleeuw.nl 072-5022745 * 06-23239643

Café de Rode Leeuw

Iets te vieren?

Dat kan natuurlijk, hier een aantal suggesties:

U kunt de zaal huren en zelf alles regelen voor een persoonlijke bijeenkomst of feestje.
Deze witte cadillac is namens de Rode Leeuw geheel tot jullie beschikking om gebruik van te maken op deze mooie dag. Geheel passend in het arrangement.
De zaal van de Rode Leeuw reserveren voor een uitvaart behoort tot één van de mogelijkheden. Wij voldoen graag aan uw wensen om het afscheid van uw dierbare persoonlijk en waardevol te laten verlopen. Een plek waar de koffie klaar staat, waar men met elkaar kan praten over een afscheid wat heeft plaats gevonden, of gaat plaats vinden.
Het huwelijk is nog steeds populair! De bruiloft met traditionele voltrekking op een door jezelf gekozen locatie. Wij rollen de rode loper uit voor u en al uw gasten. Graag denken wij mee om voor u een geslaagd feest/bruiloft te realiseren in de Rode Leeuw.
Uiteraard kunnen wij van café de Rode Leeuw uw bijeenkomst of feestje volledig verzorgen. Door onze groeps accommodatie is de mogelijkheid er voor uw gasten om na afloop te blijven slapen. Voor een gezellige middag/avond in het voorcafé van de Rode Leeuw, wat al kan vanaf 20 euro per persoon, een arrangement van 3 uur waarbij frisdrank, bier en wijn geschonken wordt. Is het te gezellig en wil je nog niet stoppen? voor ieder uurtje extra komt er 6 euro bij per persoon. Een arrangement van 4,5 uur! inclusief bediening en hapjes 32.50 euro per persoon.